Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο bazaar με πολύ έμπνευση

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ενισχύοντας τον ρόλο και τις προσπάθειες των δημιουργών Δημοτών και Κατοίκων του Δήμου διοργανώνει:
Χριστουγεννιάτικο Bazaar χειροτεχνημάτων την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6  Δεκεμβρίου (από τις 10 π.μ. έως τις 21μ.μ.) στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό.

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου (ΠΕ.Α.Π.) είναι:
– να αφυπνίσει την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση και ευαισθησία
– να αξιοποιήσει τις κλίσεις, το ταλέντο και την δημιουργικότητα των καλλιτεχνών προβάλλοντας το έργο τους
– να συμβάλλει στην σύσφιξη σχέσεων μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών
– να ενισχύσει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, μέσω της χορηγίας προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί όπως προβλέπεται από την διαδικασία.

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις. Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος Δημιουργοί Αντικειμένων Τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι  Δημότες ή Κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου.
Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π., (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, στην Πεύκη)  το αργότερο μέχρι την Δευτέρα  30  Νοεμβρίου, επισυνάπτοντας  έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι Δημότες ή Κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)καθώς και να εισφέρουν 10 ευρώ έκαστος με την αίτησή τους, προκειμένου να χορηγηθεί το ποσό στις κοινωνικές δομές του Δήμου, και να γίνει ως εκ τούτου δεκτή η συμμετοχή τους.  Σημειώνεται ότι μέχρι την πλήρωση των 65 πρώτων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ