Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκατοντάδες πολίτες

στη δράση

ανακύκλωσης κινητών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση ανακύκλωσης των παλαιών και χαλασμένων συσκευών κινητής τηλεφωνίας στο Μαρούσι, τέταρτο σταθμό της πρωτοβουλίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με τη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση με σύνθημα: «Το παλιό του κινητό ριξ’ το στην ανακύκλωση», παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανακυκλώνοντας, και δίνοντας, ταυτόχρονα, και ο ίδιος, το παράδειγμα της οικολογικής συμπεριφοράς στους συμπολίτες του.
Μικροί και μεγάλοι, σχολεία, σύλλογοι του Αμαρουσίου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, πολύ πριν ακόμα ξεκινήσει η δράση, συνέρρευσαν έξω από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π με συσκευές, αξεσουάρ και εξαρτήματα κινητής τηλεφωνίας, απορρίπτοντας τα, ο ένας μετά τον άλλον, στον «κουμπαρά» ανακύκλωσης που υπήρχε στο σημείο 
Από τις 11 π.μ., οπότε ξεκίνησε η δράση, μέχρι τις 2 μ.μ. οπότε ολοκληρώθηκε, συγκεντρώθηκαν συνολικά περισσότεροι από πέντε κάδοι με απορρίμματα κινητής τηλεφωνίας, συσκευές και διάφορα άλλα άχρηστα ή περιττά πλέον εξαρτήματα, όπως φορτιστές, ακουστικά, bluetooth, καλώδια κ.α.
Η δράση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δέκα τυχερών που αποχώρησαν με δώρα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ηλιακούς φορτιστές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ