Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Παγίδευαν μηχανήματα ανάληψης χρημάτων

Σπείρα αλλοδαπών που παγίδευε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) εξάρθρωσε η αστυνομία. Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν στον Πειραιά από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και από Αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, δύο Ούγγροι, ηλικίας 25 και 27 ετών, γιατί λίγο πριν είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν χρήματα από παγιδευμένο ΑΤΜ Τράπεζας. (τοποθέτηση τάπας στην έξοδο χρημάτων του ΑΤΜ ).

Οι ανωτέρω δράστες παγίδευαν μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, με την μέθοδο « cash trapping » τοποθετώντας δηλαδή ειδικές μεταλλικές τάπες στις εξόδους χρημάτων των Α.Τ.Μ. Τραπεζών , με αποτέλεσμα όταν οι πελάτες-θύματα προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη χρημάτων, να γίνεται κανονικά η συναλλαγή και η χρέωση του λογαριασμού τους, αλλά τα χρήματα της ανάληψης να μην εξέρχονται και οι πελάτες να μην τα λαμβάνουν. Κατόπιν οι δράστες, αφαιρούσαν τη μεταλλική τάπα και παραλάμβαναν αυτοί τα χρήματα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Πειραιά προέκυψε ότι οι δράστες είχαν παγιδεύσει συνολικά πέντε μηχανήματα ΑΤΜ τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ