Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγορεύει τη διακοπή παροχής ρεύματος

Δημοσιεύθηκε

στις

“Απόφαση-σταθμός για την εφαρμογή του Νόμου”

Τo Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει τη διακοπή χρηματοδότησης από τη ΔΕΗ στο σπίτι οικογένειας στην οποία χρεώθηκε παραπάνω ποσό στο ειδικό τέλος ακινήτων. Η διαταγή ισχύει μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν υποβάλλει οι ιδιοκτήτες και η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου του 2012 .

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας η χρέωση του ως άνω Τέλους (2,235,60 ευρώ) στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι απίστευτα διογκωμένη επειδή αφενός μεν υπήρχε λανθασμένη αντικειμενική τιμή ζώνης για τον υπολογισμό του ύψους αυτού και αφετέρου είχε γίνει χρέωση σε παραπάνω τετραγωνικά μέτρα από την πραγματικά δομημένη επιφάνεια.
“Η απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), καθίσταται «απόφαση – οδηγός» για την περαιτέρω εφαρμογή του Νόμου και είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την Πολιτεία στην ανάκληση, άλλως τροποποίηση αυτού.
Η ως άνω απόφαση καταδεικνύει στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ότι και πρέπει και μπορούμε να εμπιστευτούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Έλληνες δικαστές, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης αλλά και απόλυτης αντίληψης του ρόλου τους, συμβάλλουν με τις δικαστικές τους αποφάσεις στην αποκατάσταση της αδικίας και του «εκβιασμού» που υφίστανται οι συμπολίτες μας” επισημαίνει ο Δικηγορικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του για το θέμα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ