Ειδήσεις
Αναμένεται να αναβαθμίσει περιβαλλοντικά το Καματερό
Δημοπρατήθηκε η διευθέτηση του Ρέματος της Εσχατιάς
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου η δημοπράτηση του έργου Διευθέτησης του Ρέματος της Εσχατιάς, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων -Καματερού. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 83.763.000 ευρώ και ο μειοδότης (Κοινοπραξία εταιριών με επικεφαλής την ΑΚΤΩΡ) προσέφερε έκπτωση 13,1 %.
Το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή της σύμβασης για να προχωρήσει η έναρξη των εργασιών.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2010 και στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.
Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει ακόμα τα εξής: “Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στη Δυτική Αθήνα, για την επίσπευση του οποίου και την υπέρβαση γραφειοκρατικών καθυστερήσεων πιέζει από την πρώτη στιγμή ο νέος Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Με την ολοκλήρωση του έργου και επίσης τη διευθέτηση των δευτερευόντων ρεμάτων που καταλήγουν στην Εσχατιά θα αντιμετωπιστούν οριστικά τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του Καματερού, θα διευκολυνθεί η ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης και θα επιτευχθεί η περιβαλλοντική αναβάθμιση ολόκληρης της πόλης του Καματερού”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας