Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έκκληση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κλοπή μεταλλικών σχαρών

στα φρεάτια δημιουργεί πρόβλημα

Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση του site για το μείζον πρόβλημα που δημιουργούν οι ασυνείδητοι που αφαιρούν τις μεταλλικές σχάρες από τα φρεάτια υδάτων στην Κηφισιά. Το ίδιο όμως σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπως στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, όπου τελευταίος στόχος τους είναι οι σχάρες από την παροχέτευση των νερών στα πάρκα και τις πλατείες της πόλης.

Όπως τονίζει ο Δήμος των δυτικών προαστίων σε ανακοίνωσή του, το πρόβλημα που δημιουργείται αναδεικνύεται έντονα κατά τις βροχοπτώσεις, αφού και πλημμυρικά φαινόμενα προκαλούνται και γενικότερα προβλήματα συσσώρευσης υλικών στα φρεάτια των ομβρίων υδάτων.
Η δημοτική αρχή απευθύνει έκκληση να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων της πόλης: “Οι χώροι αυτοί ανήκουν σε όλους μας και γι’ αυτό καλούνται όσοι διαπιστώνουν φθορές ή κλοπές να καταγγέλλουν άμεσα τα περιστατικά αυτά για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Η ανοχή της δημοτικής αρχής σε τέτοια περιστατικά φθοράς της δημόσιας περιουσίας θα είναι μηδενική και οι υπαίτιοι θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη”.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ