Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται το “σαφάρι”

Δημοσιεύθηκε

στις

Χειροπέδες σε άλλους

έξι για χρέη στο δημόσιο

Ημερήσιο έχει γίνει το δελτίο της ελληνικής αστυνομίας σχετικά με συλλήψεις πολιτών για οφειλές στο ελληνιό δημόσιο. Την Τετάρτη 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα:

1. Συνελήφθη στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, διαχειριστής τεχνικής εταιρείας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 1.589.520,93 ευρώ.
2. Συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Πετρούπολης, 53χρονος ημεδαπός για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 281.156,96 ευρώ.
3. Συνελήφθη στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 63χρονη ημεδαπή για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 127.865,76 ευρώ.
4. Συνελήφθησαν στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γαλατσίου, δύο  Έλληνες, ηλικίας 32 και 36 ετών για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 28.723,09 ευρώ.
5. Συνελήφθη στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γαλατσίου, 30χρονος ημεδαπός για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 22.183,55 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ