Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διανομή κρητικού μελιού

Η προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να ενισχύσει τους κατοίκους του αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης προχωρώντας σε συνεργασία με τους παραγωγούς προϊόντων πρώτης ζήτησης συνεχίζεται με την διανομή μελιού από την Κρήτη, ύστερα από πολλά αιτήματα των δημοτών για νέα διανομή μελιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αγνό Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, σε συσκευασία των 2 κιλών, προς 15 € η κάθε συσκευασία (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Οι αιτήσεις για την παραγγελία του μελιού ξεκίνησαν από την Παρασκευή 8 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012.
Η υποβολή εντύπων παραγγελίας γίνεται είτε ηλεκτρονικά (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο [email protected] καθ΄όλο το 24ωρο, είτε στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου, Μοσχάτο) ή στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), από τις 08.00 έως τις 14.00.
Το μέλι θα διανεμηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, μεταξύ των ωρών 09.30 – 12.00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου) και 12.30 – 14.30 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του Δημαρχείου).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ