Connect with us

Ειδήσεις

Παρέμβαση του Δήμου Αλίμου

Published

on

Πλαστικά κολωνάκια για

την προστασία των πεζών

Διαχωριστικά κολωνάκια για τη βελτίωση της ασφάλειας πεζών, κατοίκων και οδηγών, τοποθετήθηκαν στη διαχωριστική γραμμή της Λεωφόρου Κυθηρίων από το Δήμο Αλίμου. Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών, με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας, τοποθέτησαν συστάδες από πλαστικά κολωνάκια στη διαχωριστική γραμμή των δύο ρευμάτων.

Τα πλαστικά κολωνάκια μπήκαν στο τμήμα μεταξύ των οδών Υακίνθων και Νηρηίδων, καλύπτοντας έτσι το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Κυθηρίων, σημείο που οι οδηγοί ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα κατά την είσοδο τους από τη Λεωφόρο Αλίμου.
Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πλαστικών κολωνακίων στο μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο μέρος της Λεωφόρου Κυθηρίων, καθώς και με τη τοποθέτηση καθρέφτη επί της διασταύρωσης Μυρτιδιωτίσσης και Κυθηρίων, συμπληρώνεται μια σειρά από παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας ενός από τους κεντρικότερους δρόμους στον Άλιμο, στον οποίο έχουν συμβεί στο παρελθόν αρκετά σοβαρά ατυχήματα, ενώ για το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η επαναχάραξη των διαχωριστικών γραμμών.

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ