Connect with us

Ειδήσεις

Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Νέας Ιωνίας

Published

on

Οι έμποροι έβαλαν

λουκέτα στα μαγαζιά τους

Υπολειτούργησε το πρωί της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου η αγορά της Νέας Ιωνίας λόγω της συμμετοχής του εμπορικού κόσμου στην πανελλαδική απεργία των εργατικών συνδικάτων. Οι περισσότερες πόρτες των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, επί της Λ. Ηρακλείου, παρέμειναν κλειδωμένες ενώ σε άλλα καταστήματα είχαν κατέβει τα ρολά σε μια κίνηση διαμαρτυρίας των εμπόρων ενάντια στα νέα μέτρα που οδηγούν όπως υποστηριζούν στον αφανισμό των επιχειρήσεων τους.

Το πρωί της Πέμπτης ομάδα εμπόρων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Στάθη Νουβέλογλου πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στη  Λεωφόρο Ηρακλείου. Οι έμποροι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής που στραγγαλίζει τον κλάδο τους και καλούσαν όσους συναδέλφους τους άνοιγαν τα μαγαζιά τους να τα κλείσουν και να δώσουν έτσι όλοι μαζί ένα μήνυμα αντίστασης στις πολιτικές του μνημονίου. Πάντως δεν έλειψαν οι λεκτικές αντεγκλήσεις και μικροεπισόδια μεταξύ των απεργών και των υπαλλήλων και πελατών που βρίσκονταν σε ανοιχτά καταστήματα. Επίσης, παρατηρήθηκε και πάλι το φαινόμενο κάποιοι επιχειρηματίες και υπάλληλοι να κλείνουν τα μαγαζιά όταν περνούσε η πορεία και να τα ανοίγουν όταν απομακρυνόταν!
Οι συγκεντρωθέντες περίπου στις 12 το μεσημέρι μετέβησαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στο πανεμπορικό συλλαλητήριο
 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ