Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δέκα πολύ σημαντικά λεπτά

Δημοσιεύθηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει

ο  Δήμος Ηρακλείου Αττικής

στις 12 Δεκεμβρίου

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο  του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Στ.καραγιώργη 2, 3ος όροφος, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις 08.00 έως και τις 13.30, από το Σύλλογο Εργαζομένων Ηρακλείου Αττικής, το Τμήμα Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

“Στις  δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η κοινωνική συνοχή, η εθελοντική προσφορά και η υποστήριξη ευπαθών ομάδων είναι πρωταρχικός μας σκοπός. Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας να είναι αντάξια των απαιτήσεων που προκύπτουν, για να βοηθήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν  ανάγκη” τονίζεται στο δελτίο τύπου του Δήμου.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υπηρεσιών Υγείας, κα Μαρία Γαλακτοπούλου, δηλώνει: «Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα που έχουμε από την περιοχή γιατί η προσέλευση είναι πάντα μεγάλη, γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι της περιοχής έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία της αιμοδοσίας και θέλουν να βοηθήσουν. Είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς και θα πρέπει όλοι να ξεπεράσουν τον φόβο που έχουν για τη διαδικασία αυτή. Είναι μόλις 10 λεπτά από το χρόνο μας, τα οποία μπορούμε να διαθέσουμε και να σώσουμε έναν άνθρωπο, και αυτό είναι σπουδαίο.
Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια αυτή, τους  Εθελοντές Αιμοδότες, τον Σύλλογο Εργαζομένων, τα ΚΑΠΗ της πόλης μας, τους εργαζόμενους στο Τμήμα  Υγείας, τις σχολές ΟΑΕΔ, το Γραφείο Τύπου, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Επικοινωνία 94fm, το Νοσοκομείο Παίδων  «Αγία Σοφία» που είναι πάντα στο πλευρό μας για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της αιμοδοσία».
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 2000141-121

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ