Connect with us

Ειδήσεις

Διμελής σπείρα είχε ανοίξει πέντε κατοικίες στην Κηφισιά

Published

on

Σύλληψη αλλοδαπού για

ληστεία και διαρρήξεις οικιών

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από ένταλμα σύλληψης, 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο συλληφθείς, από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, έχει διαπράξει κατά το τελευταίο δεκαοκτάμηνο μία  ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτριας κατοικίας στο Ν. Ψυχικό, επτά διαρρήξεις σε κατοικίες (πέντε στην Κηφισιά και δύο στην Εύβοια) και μια απόπειρα διάρρηξης κατοικίας στην Κηφισιά.
Οι δράστες από τις παραπάνω κατοικίες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξει

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ