Connect with us

Ειδήσεις

Χρώμα στον γκρίζο τοίχο του ΗΣΑΠ

Published

on

Φεστιβάλ graffiti διοργάνωσε

ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το GRAFFITI JAM #3 στο σταθμό του ΗΣΑΠ του δήμου Ηρακλείου Αττικής το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών του είδους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με το διπλό στόχο, να ομορφύνει ο γκρίζος τοίχος στο κέντρο της πόλης αλλά και να λυθεί μόνιμα το αισθητικό πρόβλημα.

Η θεματολογία που επέλεξαν ο Αρτέμης και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν από τη φύση σε χρωματισμούς που να αναδεικνύουν τον περιβάλλοντα χώρο ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν εικόνες και χρώμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Φαρμάκης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης που ήταν και εμπνευστής της ιδέας.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ