Ειδήσεις
Τα μαθήματα ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2012/04/PHOTOS_DIAFORA_NEW_classroom2.jpg)
Ενισχυτική διδασκαλία για
μαθητές με χαμηλό εισόδημα
Ο Δήμος Ηλιούπολης θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει σε μαθητές οικογενειών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα (έως 13.000 ευρώ ετησίως) δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα, σε όλες τις βαθμίδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο- Λύκειο).
Tα μαθήματα θα ξεκινήσουν το 1ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και θα διεξάγονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους, που χρήζουν φροντιστηριακής υποστήριξης, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 2109970053, έως 30/9/2013.
“Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή είναι συμπολίτες μας καθηγητές που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά που τους χρειάζονται. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά τους” σημειώνεται από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που παρακαλεί θερμά τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων να ενημερώσουν όλους τους ενδιαφερόμενους για τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ηλίας Πανταζόπουλος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
5η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Μαραθώνος