Αγίας Βαρβάρας
«6ο Ποντιακό Πανηγύρι στην πλατεία «19 Μάη»»

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», πιστός πάντα στην Παράδοση, θα αναβιώσει και φέτος το Πανηγύρι του χωριού στον Πόντο, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις 9 μ.μ στο «6ο Ποντιακό Πανηγύρι στην πλατεία «19 Μάη»» (τέρμα Σίφνου, Αγία Βαρβάρα).
Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Σοφία Σαββίδου, στην δήλωση – πρόσκληση της είπε σχετικά: «Σε μια εποχή που όλα τείνουν να ισοπεδωθούν εμείς παρά τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε συνεχίζουμε τον αγώνα μας και σας θέλουμε συμμέτοχους. Ελάτε να πιαστούμε χέρι –χέρι και να χορέψουμε όλοι μαζί για την αγάπη, τη χαρά, την αισιοδοξία… Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.»
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ