Αμαρουσίου
Aίσιο τέλος με πυρκαγιά στο Μαρούσι

Στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο μεταξύ Πολυδρόσου και Νέου Αμαρουσίου προχώρησαν τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.
Η επέμβαση ήταν άμεση και η πυρκαγιά κατασβέστηκε με επιτυχία πριν ακόμη φθάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου (1 ΜαΪου – 31 Οκτωβρίου ) η Διοίκηση και οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην τήρηση των μέτρων πρόληψης είναι σημαντικός παράγοντας στη αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024