Connect with us

Ειδήσεις

Απίστευτη γκάφα από το Υπουργείο Παιδείας για Μουζάλα

Published

on

Γελάει ο κόσμος με την ανακοίνωση που εξέδωσε του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την περίπτωση του Μουζάλα.

Στον τίτλο της ανακοίνωσης γράφεται: “ΘΕΜA: Δηλώσεις Νίκου Φίλη για Γιώργο Μουζάλα και Προσφυγικό”. Ναι, καλά είδατε, αποκαλούν τον υπουργό αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Μουζάλα, ενώ εμείς μέχρι σήμερα τον γνωρίζαμε ως Γιάννη Μουζάλα.
Ένα “χοντρό φάουλ” από τον κύκλο του υπουργείου που είναι λυπηρό τα στελέχη του να μην γνωρίζουν το όνομα ενός υπουργού που τον ξέρουν και οι… πέτρες μετά και το μείζον θέμα του προσφυγικού που ταλανίζει τη χώρα.

Για την ιστορία, ο Νίκος Φίλης δήλωσε για τον Γιάννη Μουζάλα:
Για τον κ. Μουζάλα υπάρχει μια γενική εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο του και εντός και εκτός της Ελλάδος. Είναι από τους πυλώνες, προκειμένου η χώρα μας να ανταποκριθεί με όρους ανθρωπιστικούς στο μεγάλο πρόβλημα των προσφύγων. Από κει και πέρα, ο ίδιος είπε ότι διατύπωσε μία ατυχή λέξη, πράγματι, που ξεφεύγει από τη θέση της χώρας.
Νομίζω ότι έχει λήξει το θέμα, αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σ’ αυτά τα ζητήματα διότι είναι ζητήματα τα οποία συζητεί ο κ. Καμμένος με τον κ. Πρωθυπουργό. Δεν είναι θέματα που τα γνωρίζουμε εμείς. Αλλά πιστεύω ότι το μείζον θέμα, και μάλιστα παραμονή Συνόδου Κορυφής , είναι η συνοχή, που είναι δεδομένη, του Κυβερνητικού σχήματος να εκφράζεται και στα πρόσωπα και στην πολιτική.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ