Ειδήσεις
Δήμος Αγίας Παρασκευής: Νέες συμβάσεις για 10 υπαλλήλους στην καθαριότητα

Την παραμονή στην εργασία, με σύναψη νέων συμβάσεων, αποφάσισε ομόφωνα για τους 10 συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ, μετά από εισήγηση του Προέδρου Σωτήρη Παπαμιχαήλ.
Οι νέες συμβάσεις θα ισχύουν, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017, από την υπογραφή τους έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων διαγωνισμού πρόσληψης μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31-3-2018.
Νωρίτερα το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ είχε αποφασίσει, ομόφωνα, τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, η οποία προβλέπει τη σύσταση 3 νέων οργανικών θέσεων, πλέον των 5 προβλεπομένων, στις υπηρεσίες καθαρισμού, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες διατάξεις του άρθρου 24 του ν.4479/2017.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024