Connect with us

Ειδήσεις

Έπεσε μεγάλο πεύκο στο προαύλιο του Α’ Γυμνασίου Πεύκης

Published

on

Ευτυχώς που έχουν  κλείσει τα σχολεία και δεν υπήρχαν μαθητές στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου Πεύκης. Έτσι δεν κινδύνευσε κανένας από την πτώση, χτες το πρωί, ενός μεγάλου πεύκου που βρισκόταν μέσα στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου της Πεύκης.

Οι κηπουροί του δήμου που έσπευσαν να καθαρίσουν το χώρο υπολόγισαν την ηλικία του δένδρου γύρω στα 90 χρόνια. «Ήταν από τα πιο παλιά και τα πιο μεγάλα της πόλη μας» είπαν στο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και επικεφαλής της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης-Λυκόβρυσης» που έσπευσε επί τόπου.

«Η ασυνήθιστη πτώση μεγάλων δένδρων της πόλης, ακόμα και όταν δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι, θεωρώ ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδίως τη δημοτική αρχή. Προτείνουμε στη δημοτική αρχή να οργανώσει συνεργείο από ειδικούς που θα ελέγξει τα επικίνδυνα δένδρα σε όλη την πόλη. Ιδιαιτέρως να δοθεί βάρος σε σχολεία, παιδικές χαρές κι όπου αλλού κριθεί. Χωρίς οποιαδήποτε αντιπολιτευτική διάθεση ζητούμε από το δήμαρχο να μην αμελήσει (και) αυτό τον έλεγχο, γιατί το θέμα είναι σοβαρό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ