Αθηναίων
Γιατί επισκέφτηκε το Συνδικάτο ΟΤΑ τον Δήμαρχο Αθηναίων
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2016/03/images_0newsize_syndikato_ota.jpg)
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο Αθηναίων Καμίν…
με αφορμή τα συνεχόμενα εργατικά ατυχήματα που έφτασαν σε σημείο να έχουμε και νεκρό. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ αναφέρονται τα εξής:
“Στην παρέμβαση μας αναδείξαμε ότι τα εργατικά ατυχήματα στο Δήμο της Αθήνας αποτελούν συχνό φαινόμενο λόγω της παντελής έλλειψης μέτρων υγιεινής και ασφάλειας αλλά της υποστελέχωση που επικρατεί σήμερα στο Δήμο λόγο της έλλειψης προσωπικού αλλά και την υποβάθμιση στο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Καταγγείλαμε τη υποκριτική στάση του Δημάρχου που έκανε ότι δεν γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του αμαξοστασίου. Έχει ευθύνες γιατί υλοποιεί πλήρως την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κύριο στόχο έχει την μείωση του «κόστους» δημιουργώντας αυτές τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας με αποτέλεσμα να έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Καλούμε τους συναδέλφους να διεκδικήσουν τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, να απαιτήσουν τώρα τη πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού με πλήρη Μισθολογικά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα, κανένας δήμαρχος και καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές των εργαζομένων.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας στη οικογένεια του συναδέλφου και καλούμε τους συναδέλφους να παρευερθούν”.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας