Connect with us

Ειδήσεις

Η επιβεβαίωση του Π. Σκουρλέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Published

on

Επιβεβαίωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης, πως η έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης έχει ολοκληρωθεί και απομένει η υπογραφή του για να μπει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στην τελική ευθεία.

Ειδικότερα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά θέματα και μένει μόνο η υπογραφή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σκουρλέτης, είπε:

«Νομίζω ότι πλησιάζουν οι μέρες που τα διαδικαστικά ζητήματα που περνούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες θα ολοκληρωθούν και τυπικά, οπότε είναι θέμα ημερών το ζήτημα της έγκρισης της Μελέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Θέμα ημερών, για να τελειώσει το σκέλος της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Αυτό είναι ένα βήμα, υπάρχει μετά η οικοδομική άδεια».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ