Connect with us

Ειδήσεις

Ξεκινά η απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην Παλλήνη

Published

on

Aπό αύριο, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου  ξεκινά η περισυλλογή και απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων, του δήμου Παλλήνης για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν μερίμνησαν σχετικώς.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης της εικόνας της πόλης, αλλά και της αποσυμφόρησης του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης.
Ο Δήμος Παλλήνης απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στην στάθμευση και την κυκλοφορία των εν λειτουργία οχημάτων.
Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που περισυλλέγονται από το Δήμο Παλλήνης, οδηγούνται προς ανακύκλωση.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ