Ειδήσεις
Στα «σκαριά» η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου
Στα «σκαριά» μπαίνει το αναπτυξιακό έργο Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου καθώς ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία, με τη δημοσίευση της διακήρυξης του Διαγωνισμού του έργου «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου Υποέργο Ι», προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων ευρώ, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TED).
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής, υπερβαίνοντας όλα τα τεχνικά και γραφειοκρατικά προσκόμματα, προχωρά στη δημοπρασία αυτού του σημαντικού έργου, διεξάγοντας τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό με τον νέο νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις έργων. Πρόκειται για έργο με υπερτοπικό δημόσιο χαρακτήρα, το οποίο θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την ευρύτερη περιοχή Μοσχάτου – Ταύρου, Καλλιθέας, εξασφαλίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα.
Το έργο, που εκτελεί η Περιφέρεια, έχει έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση ολόκληρης της Αττικής, δίνοντας έμφαση στο παράκτιο μέτωπό της, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος και συνέχεια του αστικού της ιστού.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας