Connect with us

Αλίμου

Συνεργασία του Δήμου Αλίμου με την ΕΤΑΔ Α.Ε.

Published

on

Ο Δήμος Αλίμου έπειτα από συνεργασία με τη νέα Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε.ανακοίνωσε ότι:

-Το αμέσως επόμενο διάστημα η νέα Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. ολοκληρώνει τη διαδικασία καταβολής των οφειλών προς το Δήμο Αλίμου (οφειλές των ετών 2012, 2013, 2014, 2015), η οποία είχε ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτη.
-Η Δημοτική Αρχή Αλίμου θα συγκαλέσει στις 4 Μαΐου την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Ακτών (ΕΠΕΛΑΚ), ώστε να προσδιοριστεί η ημερομηνία έναρξης της οργανωμένης λειτουργίας της «Ακτής του Ήλιου».
-Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται συνάντηση συνεργασίας ΕΤΑΔ Α.Ε. και Δήμου Αλίμου για τα γενικότερα ζητήματα του παραλιακού μετώπου, σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων των δύο φορέων.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

 
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ