Connect with us

Ειδήσεις

Συντήρηση και βελτίωση οδικού άξονα στον Πειραιά

Published

on

Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο τη συντήρηση, βελτίωση και λειτουργία του οδικού άξονα Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 1.980.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής και περιλαμβάνει τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών, βελτίωσης του οδοστρώματος και των συναφών υποδομών του οδικού άξονα Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου. Επίσης, θα υλοποιηθούν εργασίες για τη συντήρηση, αποκατάσταση βλαβών, βελτίωση καθώς και την παρακολούθηση λειτουργίας των Η/Μ εγκαταστάσεων των σηράγγων της Δραπετσώνας και Κερατσινίου, που ανήκουν στον εν λόγω άξονα.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ