Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ετήσιο πανηγύρι Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Χολαργού – Παπάγου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού – Παπάγου προσκαλεί τους πολίτες στο ετήσιο πανηγύρι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (Λεωφόρος Περικλέους 53).

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική, με τους ερμηνευτές Κατερίνα Κατσίγιαννη και Πέτρο Ανδρουτσόπουλο, ενώ το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, δίνοντας το στίγμα της πελοποννησιακής παράδοσης.

“Σας περιμένουμε σε ένα αυθεντικό γλέντι με γουρουνοπούλα στη λαδόκολλα και πολύ χορό!” αναφέρει ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν τις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου.

Εκτός αυτού, τα πολιτιστικά τμήματα του Συλλόγου, όπως η θεατρική ομάδα και τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι πρόβες της θεατρικής ομάδας πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, από τις 19:15 έως τις 21:15, στην αίθουσα της Ε.Ν.Ε. Άγιος Υάκινθος (Αναστάσεως 61-63), ενώ τα μαθήματα παραδοσιακών χορών διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 20:15 έως τις 22:15, στην αίθουσα του γυμναστηρίου της οδού Ξανθίππου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ