Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Άρθρο της υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών, Κατερίνας Παπαχρήστου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η νέα γενιά μοιάζει με τον

ατυχή κληρονόμο”

Ένα όμορφο πρωινό μέσα στην Άνοιξη της ζωής μας, χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπαν πως η μητέρα μας, η Ελλάδα, απεβίωσε…  και ενώ προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε την τραγική απώλεια, δεύτερο τηλεφώνημα. Είναι ένας συμβολαιογράφος που με υπερβολική ευγένεια -τόση που σε προκαλεί να γίνεις αγενής- μας πληροφορεί ότι κληρονομήσαμε μόνο χρέη…

 

Για τον άδικο χαμό, την ορφάνια και την εξαθλίωση που βιώνουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι αυτής της χώρας είναι υπεύθυνοι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια επιδίωκαν και τελικά κατάφεραν να αρρωστήσουν βαριά την Ελλάδα και ύστερα για τα μάτια του κόσμου προσποιήθηκαν με κομπογιαννίτικα γιατροσόφια ότι θα την σώσουν. Όλοι αυτοί που ποτέ δεν αισθάνθηκαν παιδιά της, που είχαν δει το σπίτι τους σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο που κάλυπτε για χρόνια την ασυδοσία τους σε κομφόρ και τους ευχόταν μία ευχάριστη διαμονή.
Η νέα γενιά είναι θυμωμένη… Γιατί δεν κλέψαμε και μας κλέβουν… Γιατί δεν αδικήσαμε και μας αδικούν… Γιατί κάναμε όνειρα και μας ξύπνησαν νωρίς…
Οι νέοι αυτή την στιγμή είναι πιο διεκδικητικοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.. Μετατρέπουμε το θυμό μας σε μαχητικότητα και την θωρακίζουμε με αισιοδοξία.. Γιατί μόνο οι νέοι μπορούν να το κάνουν αυτό.
Και να είστε σίγουροι ότι η μητέρα μας, η Ελλάδα μας, θα συγκινηθεί από τις προσπάθειες των αληθινών παιδιών της και θα αναστηθεί… Σε αυτές τις εκλογές οι νέοι χρωστάνε την ψήφο τους στον εαυτό τους και οι πιο μεγάλοι στα παιδιά τους… η επιλογή θα φέρει την αλλαγή..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ