Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Την Πέμπτη ορκίζεται η νέα Βουλή για να διαλυθεί την Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος αναλαμβάνει 

υπηρεσιακός Πρωθυπουργός

Στο πρόσωπο του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Παναγιώτη Πικραμμένου, για τη θέση του Πρωθυπουργού της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές στις 17 Ιουνίου κατέληξε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του κ. Κάρολου Παπούλια, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπούλιας πρότεινε να παραμείνει στη θέση ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, μια πρόταση που βρήκε σύμφωνους τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά όχι και τον κ. Τσίπρα που αντιπρότεινε τον κ. Γεράσιμο Αρσένη.  Αντίθετος με την πρόταση για τον κ. Παπαδήμο ήταν ακόμα και ο κ. Φώτης Κουβέλης. Στη σύσκεψη των αρχηγών αρνήθηκε να παραστεί ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό του από την προηγούμενη συνάντηση των αρχηγών.
Ο κ. Πικραμμένος ορκίστηκε την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα ακολουθήσει και η ορκωμοσία της νέας Βουλής, η οποία θα εκλέξει την Παρασκευή το Προεδρείο για να διαλυθεί μάλλον την ίδια ημέρα με Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο θα προκηρυχτούν και οι νέες εκλογές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ