Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Έτοιμος για νέο ξεκίνημα ο Σταύρος Γεωργόπουλος (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Σκληρή επίθεση στους πρώην συνεργάτες του εξαπέλυσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Όραμα για το Ηράκλειο” και πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος μιλώντας στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης  το απόγευμα της Τετάρτης 2 Απριλίου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε έξω από το εκλογικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναρκίσσων 7, με τον αγιασμό που τέλεσαν οι παριστάμενοι ιερείς. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Γεωργόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που συνέρρευσε στο εκλογικό κέντρο γεμίζοντας τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί και κλείνοντας την οδό Ναρκίσσων. “Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα με νέα πρόσωπα” τόνισε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος που στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα και  μελέτες που άφησε ως δημοτική αρχή στη διοίκηση του κ. Παντελή Βλασσόπουλου και τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε το Κέντρο Υγείας και τον Παιδικό Σταθμό στο Παλαιό Ηράκλειο, το έργο κατασκευής δρόμων ήπιας κυκλοφορίας, τη μελέτη για τη βιοκλιματική ανάπλαση της Λ. Ηρακλείου, την αξιοποίηση του οικόπεδου της ΚΕΔ στη Λ Κύμης, τη διεκδίκηση της άφιξης του Μετρό στην πόλη, την Κάρτα Υγείας για τους δημότες όπως και μελέτες αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων και κατασκευής χώρων στάθμευσης.

Ο κ. Γεωργόπουλος υποσχέθηκε πως αν γίνει διοίκηση θα κατασκευάσει λαογραφικό μουσείο σε δημοτικό κτίσμα στην οδό Κύπρου, θα πατάξει το παραεμπόριο και θα προστατεύσει τον οικιστικό ιστό με αλλαγές στις χρήσεις γης. Μίλησε ακόμα για σχέδιο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας έπειτα από διάλογο. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στη δημιουργία Ταμείου Αλληλοβοήθειας που θα βοηθάει δημότες που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα. Επίσης εξήγγειλε μείωση δημοτικών τελών 20%, μείωση και των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, στήριξη των φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από την πόλη και δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας μέσω σύστασης ειδικού γραφείου και ιστοελίδας.

Ο κ. Γεωργόπουλος κρατώντας αγκαλιά την εγγονή του

“Δεν δέχθηκα κανένα γυρολόγο της πολιτικής”
“Αν αναλάβουμε τη διοίκηση κανένας Δημοτικός μου Σύμβουλος δεν θα γίνει ιδιοκτήτης καφετέριας” είπε ο επικεφαλής της παράταξης αφήνοντας αιχμές για την ομάδα της νυν διοίκησης. Συνεχίζοντας επανέλαβε την εκτίμησή του πως στις εκλογές του 2010 δεν έχασε επειδή δεν έκανε έργο αλλά γιατί τον πρόδωσαν στενοί συνεργάτες του τονίζοντας “χαρακτηριστικά πως δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι έναν πόλεμο” . Ο κ. Γεωργόπουλος υπογράμμισε πως οι υποψήφιοι του είναι νέα και άφθαρτα πρόσωπα προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν δέχτηκε κανέναν “γυρολόγο της πολιτικής”. Περνώντας στην επίθεση εναντίον των αντιπάλων του είπε “πως αυτοί που πυρπόλησαν το Ηράκλειο τώρα γίνονται πυροσβέστες”. Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να συστρατευτεί μαζί με την παράταξη για να αλλάξει σελίδα η πόλη και ανακοίνωσε 15 ονόματα υποψηφίων Συμβούλων, μεταξύ των οποίων είναι και η γυναίκα του κα Ντίνα Γεωργόπουλου, που ήταν παρουσα στην εκδήλωση. Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Γεωργόπουλος και οι συνεργάτες του δεξιώθηκαν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του.    

Δείτε ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης εδώ:

15 νέοι υποψήφιοι με το “Όραμα”

Δείτε και video της εκδήλωσης εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=_XL-ZC9aUm4

http://www.youtube.com/watch?v=VwMUpBEVFrY

http://www.youtube.com/watch?v=GsjKPeXKAFs

http://www.youtube.com/watch?v=W-JYb0dyyAs

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ