Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις


Θετικό θεωρεί το αποτέλεσμα της στις 18 Μαΐου (12,36%) η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ παράλληλα καλεί το λαό να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

Η ανακοίνωση της παράταξης, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς, έχει ως εξής: «Χαιρετίζουμε όσους με την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας αλλά και στην Περιφέρεια έστειλαν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, που περνάει και υλοποιείται μέσα από τους Δήμους και τις περιφέρειες με τη συνδρομή όλων των συνδυασμών που κινούνται στη γραμμή του ευρωμονόδρομου.

Θεωρούμε το αποτέλεσμα θετικό, ιδιαίτερα στις συνθήκες που επικράτησαν στη Νέα Ιωνία, και ελπιδοφόρο από την ενίσχυση συνολικά των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και δήμους, που έδωσαν τη μάχη με την πολιτική του ΚΚΕ που τους στήριξε.

Αρνητική εξέλιξη αποτελεί το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στη Νέα Ιωνία και αλλού. Πρόκειται για νεοναζιστικό – φασιστικό μόρφωμα που συντηρεί και αναπαράγει το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, στην επιδίωξή του να χτυπήσει το εργατικό κίνημα, το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να τους τσακίσει.  

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό, όσους στήριξαν και με την ψήφο τους, τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νέα Ιωνία στο Δήμο και την Περιφέρεια, στο δεύτερο γύρο, να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι ή στηρίζονται από κόμματα.

Τους καλούμε να απορρίψουν τη λογική του μικρότερου κακού που κρατάει το λαό δεμένο στα δεσμά της ΕΕ.

Τους καλούμε να κάνουν ένα ακόμη βήμα κόντρα σε εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα, ενισχύοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που είναι το μόνο που μπορεί να αντισταθεί στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που τη στηρίζουν, να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ