Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ανοικτή διαβούλευση του προγράμματος της «Δημοτικής Συμμαχίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Ξεκίνησε η διαβούλευση – επεξεργασία του προγράμματος του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» που απαρτίζεται από τους Συνδυασμούς «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», «Ανθρώπινη Πολιτεία» και «Πεντέλη- Μελίσσια Μαζί» με επικεφαλής το Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και υποψήφιο Δήμαρχο για τη νέα δημοτική Θητεία 2014-2019, η οποία πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 10:00–12:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης  (Ελ. Βενιζέλου  και Ηγ. Μακρυγιάννη 2, Πεντέλη).
Κατά την πρώτη διαβούλευση το θέμα που συζητήθηκε ήταν: Χωροταξικά – Δασικά. Με  βάσει  το ισχύον χωροταξικό και δασικό πλαίσιο, συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα για κάθε Δημοτική Κοινότητα ξεχωριστά. Έγινε  η εισήγηση του κ. Στεργίου,  πάνω στην οποία σφυρηλατήθηκαν θέσεις και απόψεις για το  τελικό σχέδιο ανά Δημοτική Κοινότητα, που θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Συνδυασμού που θα εκδοθεί.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του νέου Δημοτικού Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, οι επικεφαλής των άλλων Δημοτικών Συνδυασμών κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης της «Ανθρώπινης Πολιτείας», Ν.Τόλιος της «Πεντέλη – Μελίσσια Μαζί» και τα στελέχη του νέου Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία».
Η συνάντηση αυτή θα συνεχιστεί κάθε Σάββατο έως και το τέλος Μαρτίου και είναι ελεύθερη  η συμμετοχή όλων των Πολιτών για τη συνεισφορά των απόψεών τους.
Το θέμα που θα συζητηθεί το επόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 θα είναι «Απορρίμματα και Διαχείρισή τους»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ