Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Μεταμόρφωσης Δημήτρη Τζίτζιφα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρώην Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης (2003-2010) και εκ νέου υποψήφιος, κ. Δημήτρης Τζίτζιφας υπογράφει την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες της πόλης:    
“Δημότισσες, δημότες της Μεταμόρφωσης,
σε ένα μήνα με την ψήφο σας θα αναδείξετε νέο Δήμαρχο και  νέα Δημοτική Αρχή για την περίοδο 2014-2019.
Γνωρίζετε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους που ζητούν την ψήφο σας.
Εσείς θα αποφασίστε για το μέλλον του τόπου μας
Εμείς πιστεύουμε ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός μας “Πάλι-η για την Πόλη μας” θα τύχει της εκτίμησής σας και θα λάβει την ψήφο σας καθώς είναι ανανεωμένος σε μεγάλο βαθμό και  έχει τόσο την εμπειρία 8 ετών όσο και το μεγάλο έργο που όλοι γνωρίζετε σε πολλούς τομείς όπως:
Στον κοινωνικό τομέα με τα Δημοτικά Ιατρεία, Ασθενοφόρο, Βοήθεια στο σπίτι, ΚΗΦΗ, τέσσερις παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς, Δημοτική Συγκοινωνία, δύο νέα ΚΑΠΗ, δύο ΚΕΠ και Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι .
Στον τομέα του αθλητισμού με το κολυμβητήριο, τρία 5×5στο 4ο Γυμνάσιο περιοχή Δεξαμενής – Άσπρα Χώματα, Προφήτη Ηλία και στο 2ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Καναπίτσα. Με την ίδια σύμβαση άρχισε η κατασκευή στην Μποφίλια 5×5 που προσωρινά διεκόπη για να γίνει η αντιστήριξη στον Κηφισό. Αρβανίτεια. Σχολικά πρωταθλήματα Δημοτικών Σχολείων(μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο). Νέα αθλητικά τμήματα σκάκι, πινγκ πονγκ, πυγμαχίας. Γυμναστική για την Τρίτη ηλικία. Γυμναστική για γυναίκες κ.α.. Ίδρυση του 1ου Δημοτικού Γυμναστηρίου με σύγχρονα όργανα.
Στον τομέα της καθαριότητας με αγορά 25 αυτοκινήτων (απορριμματοφόρα, υδροφόρα, καλαθάκι, δύο τράκτορες  με ρυμουλκόμενα και σύστημα λειτουργίας μεταφόρτωσης).
Στον τομέα του πρασίνου με φύτευση 5.000 δένδρων σε όλο το Δήμο.
Στον τομέα των τεχνικών έργων με το Συνεδριακό Κέντρο στο κτήμα Δηλαβέρη (ευρωπαϊκό πρόγραμμα). Ανάπλαση Τατοϊου   από Βλάχου έως Μπιζανίου (φωτισμός, πεζοδρόμια, δενδροφύτευση).
Ανάπλαση πλατειών στην Κωστάκη Μεσογίτη (Γεωργίου Παπανδρέου και Κλεισθένους). Διάνοιξη οδών Παπαδιαμάντη στη Δεξαμενή και Σάμου – Φολεγάνδρου στη Νέα Ζωή. Δημιουργία οδών ήπιας κυκλοφορίας σε πολλά σημεία του Δήμου μας και ιδιαίτερα κοντά στα σχολεία. Παιδικές Χαρές στην οδό Βάκχου και στην περιοχή του Βλάχου απέναντι από το 4ο Δημοτικό.
Στον τομέα των οικονομικών με αύξηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου μας κατά 132% με αγορές εκτάσεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Νιόβης – Πευκών 1.800τ.μ. (όπισθεν PRAKTIKER), το 106 οικοδομικό τετράγωνο 1.020 τ.μ. στην περιοχή Δεξαμενής, στην οδό Βάκχου 500 τ.μ. και στο κτήμα Δηλαβέρη 280 τ.μ., μεταξύ άλλων.
Το πρόγραμμα που προτείνουμε για την περίοδο 2014-2019 κινείται σε πέντε βασικούς άξονες:
Κοινωνική Πολιτική – Υγεία
Καθημερινότητα
Καθαριότητα-Περιβάλλον-Οικολογική Συνείδηση
Πολιτισμός-Αθλητισμός-Παιδεία
Ανάπτυξη-Ευρωπαϊκά Προγράμματα-Καινοτομία
Και στις 18 Μαΐου… “Πάλη-ι για την Πόλη μας”.

Με εκτίμηση
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης
Δημήτρης Τζίτζιφας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ