Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Αποκλείει συνεργασίες ο Βασίλης Βάρσος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις φήμες, που είχαν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, στο Δήμο Κηφισιάς, και ήθελαν τον πρώην Δήμαρχο της πόλης, κ. Βασίλη Βάρσο, να συνεργάζεται στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, με την Παράταξη του νυν Δημάρχου, κ. Νίκου Χιωτάκη, διαψεύδει ο ίδιος ο επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες – Βασίλης Βάρσος».

«Ο συνδυασμός Ανεξάρτητοι Δημότες – Βασίλης Βάρσος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, λαμβάνοντας αφορμή τον τελευταίο καιρό από ανεύθυνες, σκόπιμες διαδόσεις ως και αιχμές στον τοπικό Τύπο, για δήθεν μελλοντικές συνεργασίες, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις διαδόσεις αυτές ως κακοήθεις και σκόπιμες και τονίζουμε ότι ο συνδυασμός παραμένει ανεξάρτητος, βάσει της λαϊκής εντολής που έχουμε και ασχολείται με την προβολή και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών και του Δήμου και όχι με πρόωρες προεκλογικές, επιζήμιες για τον τόπο κινήσεις», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Συνδυασμός.
Όσον αφορά την εκ νέου υποψηφιότητα του ίδιου του κ. Βάρσου, το Μάιο, αυτή παραμένει μυστήριο, καθώς, μπορεί ο πρώην Δήμαρχος να έχει πει παλαιότερα ότι, «είναι στα πρόθυρα της αποστρατείας», εντούτοις κάτι τέτοιο είχε δηλώσει και πριν τις εκλογές του 2010 στις οποίες, όχι μόνο συμμετείχε, αλλά κατάφερε να εκλεγεί στη μείζονα αντιπολίτευση (σ.σ. όπως είχαμε αναφέρει και στο σχετικό ρεπορτάζ του Χτύπου για τις υποψηφιότητες στο Δήμο Κηφισιάς).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ