Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Απόπειρα τραμπουκισμού προεκλογικού περιπτέρου

Δημοσιεύθηκε

στις


Επίθεση στο περίπτερο του συνδυασμού “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος” στην Καλογρέζα καταγγέλλει ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Γιώργος Τσοπανίδης. Όπως σημειώνει σε αναρτησή του στο facebook o κ. Τσοπανίδης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 2 νεαρά άτομα ηλικίας 16-20 ετών επιτέθηκαν πάλι στο περίπτερό στην οδό Βυζαντίου και προσπαθούσαν με μένος να ξηλώσουν ακόμα και να ξεριζώσουν την κατασκευή από το πεζοδρόμιο. Ο ένας μάλιστα είχε σκαρφαλώσει από πάνω με σκοπό να λυγίσει την κατασκευή και να την καταστρέψει.
Και ο κ. Τσοπανίδης συνεχίζει ως εξής: “Δυο λόγια έχω να πω σε αυτά τα παιδιά: Παιδιά σας έχουμε δει. Σκοπός μας όμως δεν είναι να τιμωρηθείτε. Αν θέλετε, θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε και να μου εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους κάνετε κάτι τέτοιο. Αν θεωρείτε ότι είστε αναρχικοί, που δεν είστε, διαβάστε λίγο την επιστολή του Κροπότκιν προς τους νέους. Αν πάλι απλώς εκτελείτε έργο επ’ αμοιβή πείτε στους εντολείς σας, πως μπορεί να πετύχετε την καταστροφή του περιπτέρου, αλλά δεν θα έχετε καταφέρει τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από το να μας δυναμώσετε και να μας δώσετε πίστη για τον αγώνα μας.
Προοδευτισμός δεν σημαίνει καταστροφή της δυνατότητας του άλλου στην ελεύθερη έκφραση, ούτε του δικαιώματός του να αγωνίζεται για την προκοπή του τόπου του. Αυτά τα ολίγα. Εις το επανιδείν…”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ