Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Ας κάνουμε και άλλα βήματα μαζί”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στους κατοίκους ενόψει εκλογών:

“Ιωνιώτες – Ιωνιώτισσες

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κατ αρχήν τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν την διοίκηση του Δήμου για τρεισήμισι χρόνια. Θέλω να σας ενημερώσω πως η παράταξή μας, ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ομόφωνα κατέληξε να με προτείνει για Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αποδέχτηκα αυτή την τιμητική για εμένα πρόταση.
Στις εκλογές του Μαίου θα κριθεί για πρώτη φορά το έργο που κάναμε αυτά τα τρία χρόνια – μεγάλο και σημαντικό κατά τη γνώμη μας στις σημερινές συνθήκες – αλλά και το εάν θα συνεχίσει ο Δήμος μας να στέκεται στο πλευρό του κάτοικου της Νέας Ιωνίας και να αγωνίζεται μαζί του ή θα μετατραπεί σε έναν απρόσωπο μηχανισμό που θα εκτελεί απλά τις όποιες κυβερνητικές ή κομματικές εντολές.
Απευθύνομαι σε όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες αυτής της πόλης. Σε όλους εκείνους που αντιδρώντας στο σάπιο πολιτικό σύστημα επιλέγουν με την ψήφο τους να διαμαρτυρηθούν και να δηλώσουν πως δεν δέχονται πλέον να ζουν σ’ αυτή τη κόλαση που έχουν φτιάξει για μας. Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους και τους δηλώνω ότι η νίκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι νίκη του ανώνυμου πολίτη αυτής της πόλης που θέλει να διατηρήσει την προσωπική του αξιοπρέπεια και να σταματήσει τον αντιλαϊκό κατήφορο που βρίσκεται η χώρα.
Απευθύνομαι ιδιαίτερα στη νέα γενιά στην οργισμένη, στην απελπισμένη νέα γενιά που οδηγείται στο κοινωνικό περιθώριο. Ας κάνουμε κι άλλα βήματα μαζί. Το μέλλον έχει μεγάλη ξηρασία. Η μόνη δροσιά του θα είστε εσείς.
Στις εκλογές του Μαίου δεν πρέπει να υπάρχει κανένα δίλημμα. Η υπερψήφιση της παράταξής μας είναι πράξη αξιοπρέπειας και αντίστασης”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ