Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Κλείνουν οι υποψηφιότητες στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπάρχουν ακόμα κάποια «ανοιχτά» ζητήματα στο προεκλογικό σκηνικό που στήνεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, αν και τα περισσότερα όμως έχουν «κλείσει».

Πιο συγκεκριμένα, το δημαρχιακό θώκο θα επιχειρήσει να διατηρήσει ο νυν δήμαρχος της πόλης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Νίκος Σαράντης.  Επίσης υποψήφιος θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Δημήτρης Κατσαντώνης, ο οποίος ηγείται του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» 
Όπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας η δημοτική παράταξη «Αλληλεγγύη, η δύναμη μας» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ «κατεβαίνει με υποψήφιό της για δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού τον κ. Γιώργο Κομματά.
Μία ακόμα υποψηφιότητα είναι αυτή του κ. Νικόλαου Νταηλάκη, ο οποίος είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ασυμβίβαστη Πορεία» και είναι δημοτικός σύμβουλος που στις προηγούμενες εκλογές εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του κ. Χριστόφορου Δανάκου, ο οποίος δεν έχει κάνει γνωστές ακόμα τις προθέσεις του.  Τέλος, η παράταξη «Φωνή του λαού» θα διεκδικήσει το Δήμο με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ