Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Διαψεύδει φήμες για “συμφωνίες” η Δέσποινα Θωμαΐδου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο δημοτικός συνδυασμός της Νέας Ιωνίας Δύναμη Προοπτικής, με επικεφαλής την κα Δέσποινα Θωμαΐδου, διαψεύδει με ανακοίνωση της τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην πόλη περί συμφωνίας με άλλο συνδυασμό ενόψει δεύτερου γύρου:

“Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και η επικεφαλής μας κα. Δέσποινα Θωμαϊδου με αφορμή ανυπόστατες φήμες που εντέχνως κυκλοφορούν, σήμερα Τρίτη 20/5, χαλκεία συγκεκριμένης και γνωστής πηγής, για την αποκάλυψη της οποίας επιφυλασσόμαστε, κάνει γνωστό στους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους την Κυριακή ότι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο Συνδυασμό  έχουμε επιδιώξει, έρθει ή συνάψει «οποιαδήποτε συμφωνία»  για το Β’ Γύρο των Δημοτικών εκλογών. Η έννοια της συναλλαγής και της διαπραγμάτευσης για θέσεις και αξιώματα είναι άγνωστα σε εμάς. Άλλωστε εμείς πορευθήκαμε με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη μας.

Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση ότι ορισμένοι δεν ανέγνωσαν ορθά το μήνυμα της Κυριακής 18 Μαϊου 2014 και την ηχηρότατη απαίτηση των συμπολιτών μας επιτέλους να υπάρξει μια αξιοπρεπής και με ήθος προσέγγιση των Δημοτικών δρωμένων.

Διαβεβαιώνουμε όλες και όλους ότι η Παράταξή μας ήρθε για να μείνει!!

Γι’ αυτό και άμεσα τη συγκαλούμε για να αποτιμήσουμε  το εκλογικό αποτέλεσμα και να χαράξουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας.

Ας μη  βιάζονται λοιπόν  κάποιοι!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ