Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Είστε κομματικός υποψήφιος κ. Γκότση»

Δημοσιεύθηκε

στις


H “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος” υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της για μια ακόμα φορά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση:

«Είναι πλέον φανερό ότι η παράταξη του κυρίου Γκότση νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με το που ανακοινώθηκε η δημιουργία της νέας ενιαίας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία – Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος» με επικεφαλής το Γιώργο Τσοπανίδη και στην πρώτη γραμμή μαζί του τον Άρη Χατζησαββίδη. Με ταπεινά υπονοούμενα και άναρθρες και ανυπόστατες κατηγορίες η παράταξη του κυρίου Γκότση τολμά να θολώνει τα νερά για να αμφισβητήσει την ανεξαρτησία της μοναδικής πραγματικά ανεξάρτητης παράταξης που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές του Μάη στη Νέα Ιωνία, της παράταξής μας.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε στην παράταξη του κυρίου Γκότση, ότι όπως και τώρα ακροβατεί μεταξύ ανεξαρτησίας και κομματικής ένταξης και χρίσματος από συγκεκριμένο κόμμα (που φυσικά και δεν είναι κακό να το κρύβει, αφού και σε σχετικό δίκτυο με το αντίστοιχο κομματικό χρίσμα συμμετέχει η παράταξή του  – για του λόγου το αληθές http://diktiopoliton.blogspot.gr/2014/03/14_21.html -), έτσι και στις προηγούμενες εκλογές ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή δήλωνε μπροστά στις κάμερες ανεξάρτητος, προκειμένου να υφαρπάξουν τις ψήφους του λαού της Νέας Ιωνίας (http://webtv.dimoi-news.gr/webtvview.php?v=69&id=arxeio&typ=type_ekloges&l=1&e=10&p=1),
ενώ λίγες μέρες μετά την εκλογή του χάριζε τη νίκη του ψηφοδελτίου σε συγκεκριμένο χώρο  (http://archive.avgi.gr/news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_19/05/ArticleActionshow.action?articleID=582780) και πανελλήνια εφημερίδα πίστωνε τη νίκη του σε τμήμα του χώρου αυτού με συγκεκριμένη επίσημη κομματική στήριξη (file:///C:/Documents%20and%20Settings/GEORGE/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/Downloads/20101116.pdf  σελ. 6).
Δεν είναι καθόλου κακό κύριε Γκότση να είναι το ψηφοδέλτιό σας της επιλογής και του χρίσματος συγκεκριμένου κόμματος, κακό είναι να το κρύβετε κατά το δοκούν, ανάμεσα σε 2 Κυριακές, προκειμένου να αναλάβετε τη δημοτική αρχή. Μην αρνείσθε το κόμμα σας, μην έχετε ενοχές, μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε το λαό, είστε κομματικός υποψήφιος. Εμείς που δεν έχουμε ενοχές, δεν το θεωρούμε κακό να είστε κομματικός υποψήφιος, απλά πείτε την αλήθεια».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ