Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Εγκαίνια για τη Νέα Δημοκρατία στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις


Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Κυριακής 13 Απριλίου. Τα γραφεία βρίσκονται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 23 και στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων,  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Θανάσης Σκορδάς οι Βουλευτές κα Σοφία Βούλτεψη και Τάνια Ιακωβίδου (η οποία πήρε τη θέση του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου που παραιτήθηκε λόγω της υποψηφιότητας του στο Δήμο Αθηναίων), ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιμάρας, ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, κ. Γιώργος Λουλουδάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και Υποδιοικητής του Αγία Όλγα κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, κ. Γιάννης Γλυνός, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (με το συνδυασμό του κ. Κουμουτσάκου), κ. Μιχάλης Ματζανάς.

Μετά τον αγιασμό που τέλεσαν οι ιερείς σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Τοπικής κ. Συμεών Χατζηαγγελής, η κα Βούλτεψη, η κα Ιακωβίδου και ο κ. Σκορδάς που μετέφεραν την αισιοδοξία τους για την πορεία της κυβέρνησης και του κόμματος και υπογράμμισαν την προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο προς όφελος των πολιτών που έχουν δοκιμαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια.
Θυμίζουμε εδώ πως η Τοπική Οργάνωση έχει ξεκαθαρίσει πως το κόμμα δεν στηρίζει κανέναν δημοτικό συνδυασμό σε αυτές τις εκλογές

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ