Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου “Μαζί για τον Βύρωνα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλημμύρισε από κόσμο η οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης, έξω από το εκλογικό κέντρου του Συνδυασμού “Μαζί για τον Βύρωνα”. Αφορμή, ήταν τα εγκαίνια του χώρου, που πραγματοποιήθηκαν με τη συγκλονιστική συμμετοχή των Βυρωνιωτών.

Η προσέλευσή τους, ξεκίνησε από πολύ νωρίς το απόγευμα, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα Μίλτο Μπαντή, τους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους και όλους τους συνεργάτες της παράταξης, να τους υποδέχονται θερμά.
Ο καιρός τελικά, στάθηκε σύμμαχος και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα γιορτινό, καθώς τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου συνέπεσαν και με την ονομαστική εορτή του υποψήφιου Δημάρχου.
Λίγα λεπτά μετά τις 7, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε η ομιλία του Μίλτου Μπαντή. Αφού πρώτα ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν στη προσπάθεια αυτή, δήλωσε: «Αφήσαμε πίσω μας λογικές «δακτυλιδιών» και διάδοχες καταστάσεις και βάλαμε ρότα για ένα νέο πλάνο που το συνθέτουν νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες, γεμάτοι δίψα για προσφορά, αλλά και παλιούς που προσφέρουν απλόχερα την εμπειρία τους».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα, Μίλτος Μπαντής τέλος, περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού για τον Βύρωνα αλλά και το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα των εκλογών, στην πόλη.
Η γιορτή των εγκαινίων συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν το… προεκλογικό κλίμα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ