Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” (video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 59 πραγματοποίησε η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” που διοικεί το Δήμο Νέας Ιωνίας το βράδυ της Παρασκευής 11 Απριλίου.
Παρουσία στελεχών και φίλων του συνδυασμού, και υπό συνεχή βροχή, κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης. Ο κ. Γκότσης επικέντρωσε μεγάλος μέρος  της ομιλίας του δίνοντας απάντηση στους πολιτικούς του αντιπάλους  που ρτον κατηγορούν για ανυπαρξία έργου. Για αυτό υπογράμμισε την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου (Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο, Ιματιοθήκη κλπ) και την υιοθέτηση διαφόρων δράσεων που είχαν σαν αποτέλεσμα, όπως είπε, κανένας Ιωνιώτης να μην είναι μόνος του στην κρίση και να δημιουργηθεί μια ομπρέλα πάνω από τις ευπαθείς ομάδες. Σημείωσε ακόμα την μείωση των τροφείων σε παιδικούς σταθμούς και κατασκήνωση ως άλλο ένα μέτρο ανακούφισης των  δημοτών.
Στον τομέα των έργων ανέφερε την ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου (που είναι στο στάδιο της δημοπράτησης), την κατασκευή του Νηπιαγωγείου στην Ειρήνη και την υλοποίηση πλήθους μελετών όπως για την αντιπλημμυρική προστασία, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ελεγχόμενη στάθμευση. Συνεχίζοντας αναρωτήθηκε ποιες απαλλοτριώσεις έγιναν στην οχταετία Χαραλάμπους  για να προσθέσει πως την παρούσα τριετία απαλλοτριώθηκαν δύο πλατείες (Πευκάκια, Αλσούπολη  μέσω του Πράσινου Ταμείου χωρίς να επιβαρυνθούν ο Δήμος και οι κάτοικοι.
Ο Δήμαρχος πάντως άσκησε και αυτοκριτική λέγοντας παραδείγματος χάρης πως ίσως κάποια ζητήματα καθημερινότητα δεν αντιμετωπίστηκαν όπως θα έπρεπε, ενώ και η συμμετοχή των δημοτών στα κοινά δεν ήταν ανάλογη με τις προσδοκίες της παράταξης. “Είμαστε εδώ ενωμένοι και απευθυνόμαστε σε όλους πατώντας σταθερά στη δουλειά μας…η νίκη της παράταξης μας θα είναι νίκη για όλη τη Νέα Ιωνία. Θα είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας στη γενικότερη ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής” τόνισε κλείνοντας ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει ιδιαίτερα τους νέους υποψήφιους της παράταξης. Ακολούθησε η ανάγνωση των 62 υποψηφίων του συνδυασμού από την Αντιδήμαρχο κα Όλγα Κατημερτζή. Αξίζει να αναφερθεί πως το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρος Μπουρδούκος ο οποίος δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της “Ενότητας” αλλά έχει δηλώσει πως θα στηρίζει την παράταξη.

Δείτε και video από την εκδήλωση εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=r3i0L1k-wHE

http://www.youtube.com/watch?v=lXwxHwst_6s&feature=youtu.be

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ