Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Εκτός μάχης για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι ο Γιώργος Καραμέρος

Δημοσιεύθηκε

στις


Την απόσυρσή του από τη διαδικασία ανάδειξης επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανατροπή, Ενότητα και Έργο για το Μαρούσι» ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμέρος. Θυμίζουμε, ο κ. Καραμέρος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για την “κεφαλή” της παράταξης “κόντρα” στον Λευτέρη Μαγιάκη, με τη “μάχη” των δύο για την αρχηγία – ταυτόχρονα δε και για το «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ – να λυνόταν σε ενδοπαραταξιακές εκλογές, που θα διεξάγονταν χθες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καραμέρου, στην οποία, πάντως, δεν ξεκαθαρίζεται αν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος, έχει ως εξής:
«Όπως σας ενημέρωσα και στη συνάντηση που είχαμε την Τετάρτη 29 Γενάρη αντιπροτείνω στη βάση των όσων είπα και στη συνέλευση της 26 Γενάρη τη διενέργεια ανοικτής ψηφοφορίας στη βάση των εκλογικών καταλόγων των Δημοτών Αμαρουσίου μετά τις 18 Φλεβάρη. Αυτό βέβαια θα προϋπόθετε την δημόσια ανάρτηση στο διαδίκτυο της ιδρυτικής διακήρυξης αλλά και του προσχεδίου προγράμματος ώστε να ενημερωθούν και οι 71.600 κάτοικοι του Αμαρουσίου για τις αρχές της πρωτοβουλίας και του τι προτιθέμεθα να αλλάξουμε στην πόλη που ζουν.
Μια τέτοια εμπροσθοβαρής κίνηση, που ωστόσο πλέον δεν είναι εφικτή δεδομένης της επιμονής στην προδιαγεγραμμένη διαδικασία ως προς την επιλογή του επικεφαλής, μαζί με όσους έχουν ήδη υπογράψει τη διακήρυξη θα δημιουργούσε ένα αληθινά πλατύ μέτωπο νίκης.
Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στην διαδικασία της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργούσε διχαστικά και όχι ενωτικά που είναι και το ζητούμενο.
Τιμώ όλους όσοι υπέγραψαν έως τώρα την διακήρυξη και τους θεωρώ ένα κομμάτι από το καλύτερο δυναμικό της πόλης. Επικοινώνησα με δεκάδες από εσάς ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα και είδα στα μάτια σας 3 μήνες πριν από τις εκλογές την πίστη για τη νίκη και την ανατροπή.
Εύχομαι στον Λευτέρη Μαγιάκη καλή δύναμη και θεωρώ ότι και η δική μου συμμετοχή παρά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε δυναμώνει την προσπάθειά του, την προσπάθειά μας.
Η συνεργασία μας δεν περιορίζεται σε μια διαδικασία ή στενά στο πλαίσιο ενός συνδυασμού και θα είναι διαρκής.
Είμαι βέβαιος τέλος ότι η  δυναμική που αναπτύσσεται στην κοινωνία και θα εκφραστεί και στις ευρωεκλογές με την εμφατική επικράτηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων θα εκφραστεί το ίδιο και καλύτερα και στο Μαρούσι.
Ο πήχης είναι η νίκη από την πρώτη Κυριακή και η εκλογή νέου Δημάρχου στο Μαρούσι μετά από 8 χρόνια ανούσιας στασιμότητας.
Ο καθένας κρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα συμβάλλει σ’ αυτό.
Σας ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ