Εκλογές 2014
Επίθεση Βλάχου σε Πατούλη για τα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ στο Μαρούσι

Την διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου κατηγορεί ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Κώστας Βλάχος για την εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα της αξιοποίησης των ακινήτων στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας ΤΑΙΠΕΔ.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν στα γραφεία του Ταμείου, προκειμένου να αποτρέψουν την δημοπρασία πώλησης ενός εξ αυτών των ακινήτων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Νερατζιώτισσας.
Στα απόνερα της κερδισμένης μάχης, ο κ. Βλάχος βρίσκει την ευκαιρία να χρεώσει ολιγωρία στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωσή η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου: «η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ όφειλε να γνωρίζει τις κινήσεις αυτές και τις συνέπειές τους, άφησε να περάσει τόσος χρόνος αντιδρώντας με ανούσιες επιστολές διαμαρτυρίας, οι οποίες χωρίς την πρόταση του Κ. Βλάχου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα είχαν καμία πρακτική αξία».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ