Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Η στάση μας δεν εκβιάζεται”

Δημοσιεύθηκε

στις


Κανέναν από τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν θα στηρίζει το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής, επικεφαλής του οποίου είναι η κα Ειρήνη Κατσινοπούλου.  
Η ανακοίνωση του Δικτύου έχει ως εξής: “Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πολίτες του Ηρακλείου που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υπερδιπλασίασαν την δύναμη μας, δηλώνοντας τη θέληση τους για την ανατροπή του κατεστημένου στην πόλη μας και τη δημιουργία του μέλλοντος που μας αξίζει.
Σαν Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο με τους ενεργούς πολίτες και τα κινήματα, δυναμωμένοι και ριζωμένοι στην κοινωνία, θα  συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις ανάγκες και τα συμφέροντα των αδύναμων. Με βάση το πρόγραμμα και τις αξίες μας θα είμαστε η φωνή των πολλών, των από κάτω και των αποκλεισμένων, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ενόψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών δηλώνουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο: Η στάση μας δεν παζαρεύεται, δεν εκβιάζεται και δεν επιβάλλεται από οποιουδήποτε είδους παρεμβάσεις.
Όλο το προηγούμενο διάστημα βρεθήκαμε απέναντι στις θέσεις και τις πρακτικές των δύο παρατάξεων που αναμετρούνται στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Η πολιτική πρότασή μας για την πόλη και τους ανθρώπους της κινείται σε ριζικά διαφορετική κατεύθυνση με τη δική τους. Επομένως δεν μπορεί καν να τεθεί θέμα στήριξης από εμάς της μίας ή της άλλης ενόψει της αναμέτρησης του 2ου γύρου. Οι πολίτες του Ηρακλείου έχουν τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά κριτήρια για να αποφασίσουν τη στάση τους.
Επιπλέον δηλώνουμε ότι την επόμενη Κυριακή  δεν θα ανεχθούμε οποιαδήποτε πρακτική παραβιάζει το κύρος της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας που είναι οι εκλογές. Θα εξαντλήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει η νομοθεσία και το σύνταγμα της χώρας
Σαν  Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για τη μεγάλη ανατροπή στις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές
Καλούμε όλες και όλους  τους πολίτες του Ηρακλείου να καταδικάσουν συντριπτικά τη διοίκηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Σγουρού, επίσημου πλέον  υποψήφιου όλης της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Να στηρίξουν την επιλογή που ανοίγει το δρόμο στην ελπίδα και γεννά προοπτική, τη Δύναμη Ζωής και τη Ρένα Δούρου. Για μια Περιφέρεια πρωτοπόρα στη μάχη για την αξιοπρέπεια του πολίτη και τη δημοκρατία, συμπαραστάτη στα θύματα των πολιτικών λιτότητας.
Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες του Ηρακλείου στις ευρωεκλογές να  ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Για να τελειώνουμε με την κυβέρνηση των Μνημονίων και της Τρόικας, την κυβέρνηση της διαπλοκής και της διαφθοράς
Για  τη δική μας Ευρώπη. Μια Ευρώπη με Πραγματική Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη, ενάντια στην Ευρώπη του Μερκελισμού, των Τραπεζών, των Μνημονίων και της Τρόικας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ