Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Η στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποτελέσει καταφύγιο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση στον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση εξαπολύει η παράταξη “Δύναμη Προοπτικής” επικεφαλής της οποίας είναι η κα Δέσποινα Θωμαΐδου.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Ο «αειθαλής»  και απερχόμενος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης με την πρόσφατη ανακοίνωση της Δημοτικής του Παράταξης όφειλε να διακρίνει, την ποιότητα και τη διαδρομή των πολιτικών του αντιπάλων!
Μην μπερδεύεστε κ. Γκότση! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο! Προφανώς και όλοι μας δεν έχουμε προέλθει από παρθενογένεση. Άλλωστε εσείς που έχετε διατελέσει 8 χρόνια Δήμαρχος!!!! και 20 συναπτά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος πρέπει να το γνωρίζετε καλά.  Πότε άραγε θα κλείσει ο κύκλος της Μεταπολίτευσης στην πόλη μας; Δεν φθάνουν 28 ολάκερα χρόνια; Και φυσικά δεν θέλουμε να μας το απαντήσετε εσείς, για ευνόητους λόγους!
Θέστε λοιπόν το ερώτημα αυτό στην τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας και θα καταλάβετε  ότι η λανθάνουσα !!  κομματική υποστήριξη που λάβατε από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αποτελέσει το καταφύγιό σας τούτη τη φορά. Φυσικά μπορείτε να επικαλεστείτε την εμπειρία σας, δυστυχώς όχι το έργο σας, και καλού κακού, να θυμάστε τα λόγια του Σαλβαδόρ Νταλί “Η πείρα είναι σαν τον ήλιο. Ωριμάζει τους καρπούς και μαραίνει τα άνθη!!!”
 Ήρθε όμως  το πλήρωμα του χρόνου να δώσει την απάντηση σε αυτό ο λαός της Νέας Ιωνίας!”

.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ