Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο σημείο μηδέν” (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν τέλος με την ψήφο τους την Κυριακή στις πολιτικές που υποβαθμίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ηρακλείου Αττικής απηύθυνε η υποψήφια Δήμαρχος με το συνδυασμό “Δίκτυο Πολιτών” κα Ειρήνη Κατσινοπούλου στην κεντρική προεκλογική της ομιλία το βράδυ της Κυριακής 11 Μαΐου στην πλατεία Έρωτα.
“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο σημείο μηδέν με απολύσεις, ξαφνικούς θανάτους υπηρεσιών και με δρομολογημένη την ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας” δήλωσε η κα Κατσινοπούλου. Αναφερόμενη στο διακύβευμα της κάλπης για το Ηράκλειο σημείωσε πως τα επόμενα 5 χρόνια είναι αρκετά για να χάσει η πόλη το τρένο του 21ου  αιώνα αλλά την ίδια στιγμή φτάνουν για να εφαρμόσει η παράταξη το πρόγραμμα για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου. “Το Ηράκλειο σε 5 χρόνια θα είναι μια άλλη πόλη καθαρή, φωτεινή, γεμάτη ζωή, μια πόλη του πολιτισμού” υποσχέθηκε.

Η κα Κατσινοπούλου κατηγόρησε τους πολιτικούς της αντιπάλους για χρήση μουχλιασμένων παλαιοκομματικών τακτικών όπως “φθηνή μικροπολιτική, ψέμματα, ταξίματα και απειλές”. Αναφερόμενη δε στη δημοτική αρχή Βλασσόπουλου είπε πως δεν είχε τη βούληση να συγκρουστεί με συμφέροντα. “Κανένα οικονομικό νοικοκύρεμα δεν έκαναν. Εφάρμοσαν πιστά και με ευλάβεια τις επιταγές της κυβέρνησης και του Οικονομικού Παρατηρητηρίου” υποστήριξε.
Στο πλευρό της κας Κατσινοπούλου ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου που τραγούδησε γνωστά κομμάτια της ξεσηκώνοντας το κοινό.

Δείτε και video εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=Ax5BTQ9Rtbs

http://www.youtube.com/watch?v=ESN9Rcm30R8

http://www.youtube.com/watch?v=tmsYRU6rp4w

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ