Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Θα συμπορευτούμε με παρατάξεις που θέλουν να αλλάξουν σελίδα”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Μανούρης ανοίγει την πόρτα για συνεργασία με άλλες δημοτικές παρατάξεις στην ακόλουθη δήλωση για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών:                                                                                               

“Η Δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν.
Oι προσδοκίες μας επαληθεύτηκαν.
Η δυναμική που δημιουργήσαμε όλους αυτούς τους μήνες αποτυπώθηκε περίτρανα στην κάλπη. Μετά από έναν προεκλογικό αγώνα, που χαρακτηρίστηκε από τον σεβασμό μεταξύ των υποψηφίων, είμαστε έτοιμοι για την τελική αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον της πόλης μας, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Δημιουργία Αλληλεγγύη, άνοιξε τις πόρτες της, από την πρώτη στιγμή, σε όλους τους πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν, ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση.

Θα συμπορευτούμε με τις παρατάξεις που θέλουν να αλλάξουν σελίδα στην πόλη μας, στη βάση μιας προγραμματικής σύγκλισης απόψεων για το καλό της Ιωνίας μας. Σεβόμαστε την παρουσία και τα σημαντικά εκλογικά ποσοστά των δημοτικών παρατάξεων όπως διαμορφώθηκαν με την βούληση των συμπολιτών μας.

Την Κυριακή θα απαντήσουμε αν θέλουμε να μείνουμε στο παρελθόν και την στασιμότητα ή να προχωρήσουμε μπροστά δημιουργώντας μία πόλη αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ