Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Κουβέντα με εκπροσώπους της Τέταρτης Εξουσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια συνάντηση σε χαλαρούς ρυθμούς και με καλό κρασί είχε πριν λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-  Καματερού και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Αλληλεγγύη η δύναμη μας” κ. Γιώργος Κομματάς με εκπροσώπους της λεγόμενης “Τέταρτης εξουσίας” σε μπαράκι στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η υποψήφια περιφερερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ρένα Δούρου και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Πάνος Σκουρλέτης.
Ο  κ. Κομματάς είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με τους εκπροσώπους του Τύπου για τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού και τους δημότες. Οι ιδέες και οι προτάσεις που ακούστηκαν πολλές, ενώ με τη βοήθεια  μάλιστα του καλού κρασιού και του όμορφου χώρου η συζήτηση αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη .
Παρόντες ήταν πολλοί από τους 30 δημοσιογράφους μέλη της ΕΣΗΕΑ που κατάγονται ή μένουν μόνιμα στο δήμο και όπως σημειώνεταο από τη δημοτική κίνηση ο κ. Κομματάς και οι συνεργάτες του χρειάστηκαν μάλιστα να “βγάλουν τα μπλοκάκια” και να σημειώσουν αρκετές ριζοσπαστικές και πρωτότυπες ιδέες που διατύπωσαν οι άνθρωποι του Τύπου για τη βελτίωση της κατάστασης “στον υποβαθμισμένο από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τους υποτελείς δημοτικούς άρχοντες δήμο μας”.
“Το τέλος της βραδιάς βρήκε όλους τους παριστάμενους στην “οινοκατάνυξη της Αλληλεγγύης” όχι μόνο σε πολύ ευχάριστη διάθεση ,αλλά κυρίως αποφασισμένους να μην αφήσουν να χαθεί άλλη τετραετία στο Δήμο μας” τονίζεται από την παράταξη.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ