Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μία …καλή κουβέντα για όλους

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολιτική συγκέντρωση  πραγματοποιήθηκε προσφάτως στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Μελισσίων –Πεντέλης της Κ.Ο. Αττικής του Κ.Κ.Ε.

Ομιλητής ήταν ο κ. Γ. Τασιούλας, μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., με θέμα Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.
Παράλληλα έγινε και η ανακήρυξη του κ. Τάσου Καρατζή ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πεντέλης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ.
Αρχικά, στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Καρατζής, είπε: «Τιμή αλλά και περηφάνια αισθάνομαι που για τρίτη συνεχόμενη φορά, το Κόμμα μου το ΚΚΕ, οι σύντροφοι μου αλλά και όλοι εσείς  μου εμπιστεύεστε τη χρέωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΛΑΣ Πεντέλης.»
Σχολιάζοντας την νυν δημοτική αρχή αλλά και τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για το μείζον θέμα της Υγείας και των εξελίξεων που είχαμε στο Νοσοκομείο της περιοχής ανέφερε: «Η δημοτική αρχή έκανε ανέξοδους καβγάδες και περατζάδες στα κανάλια, εικονικά καβγαδάκια με τον υπουργό υγείας, και λεονταρισμούς στον τοπικό τύπο, ότι θα μπει μπροστά να προστατέψει το νοσοκομείο.
Μετά ήρθε  η υποταγή στην νομιμότητα κατά την προσφιλή έκφραση του κ. Στεργίου. Όσο για τις άλλες παρατάξεις, δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, η παράταξη του κ. Γραφάκου τάχθηκε υπέρ της κυβερνητικής πρότασης με προσεκτικό τρόπο στηρίζοντας την διαθεσιμότητα και την κινητικότητα  πάντα. Ο κ.  Παπακωνσταντίνου με το βλέμμα στραμμένο στη σημερινή συνεργασία με τη παράταξη Στεργίου ποιούσε την νησα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Φειδοπιάστης συντάχθηκε ανοιχτά με τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους άλλους οπορτουνιστές που δρουν στο σωματείο και μίλαγε για αυτοδιαχείριση όπως στην ΕΡΤ.»

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ