Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Με εμπειρία απαντάμε δυναμικά στις προκλήσεις»

Δημοσιεύθηκε

στις


O Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τη νέα Δημαρχιακή θητεία στο κατάμεστο «Γ. Ρίτσος». Σύνθημα του «Με εμπειρία απαντάμε δυναμικά στις προκλήσεις».
Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη και την αγάπη τους και αναφέρθηκε αρχικά στο έργο που πραγματοποίησε ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τριετία 2011-2014 στους τομείς των οικονομικών, της κοινωνικής πρόνοιας, των τεχνικών έργων, του πολιτισμού και της καθημερινότητας:  «Έργο που είχε σαν αποτέλεσμα την οικονομική εξυγίανση του Δήμου παρά την τεράστια μείωση των εσόδων του Δήμου και ταυτόχρονα την ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρέθηκαν σε μεγάλες δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε την χώρα και την πόλη μας. Έργα υποδομής που θεμελιώνουν το μέλλον του Αιγάλεω και το καθιστούν μια πιο φιλική πόλη για να ζει κάποιος, αλλά και έργο αναβάθμισης των πολιτιστικών δρώμενων της πόλης. Τόνισε την υπερπροσπάθεια που γίνεται στον τομέα της καθημερινότητας από τους λιγοστούς εργαζόμενους που παλεύουν με τον απαρχαιωμένο στόλο ώστε να είναι το Αιγάλεω μια πόλη ασφαλής για τους κατοίκους της και αναγνώρισε με ειλικρίνεια τις ελλείψεις στον τομέα αυτό».
Η ομιλία του Δημάρχου διακόπτονταν συχνά από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των παραβρισκόμενων, ειδικά όταν ο Δήμαρχος αναφέρθηκε «στο υψηλό ήθος και το νέο πολιτικό ύφος που εισήγαγε η Διοίκηση Χρήστου Καρδαρά».
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις κατευθυντήριες γραμμές για την Διοίκηση της επόμενης 5ετίας και επανέλαβε το προσκλητήριο ενότητας των Αιγαλεωτών, ανεξάρτητα από κομματική ένταξη. Υπενθύμισε, ακόμα, πόσο σημαντικές είναι οι εκλογές του Μαΐου, πολύ πιο σημαντικές από ένα απλό γκάλοπ, καθώς οι Αιγαλεώτες θα κληθούν να επιλέξουν Δήμαρχο για 5 χρόνια, χρόνια με νέες προκλήσεις.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος έδωσε το σήμα για την έναρξη του αγώνα για νίκη στις εκλογές του Μαΐου και παρουσίασε μέρος των συνεργατών του υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, με τους οποίους θα πορευτεί προς αυτή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ